English

پورتال مشتریان

۰۲۱۴۲۰۱۳۰۰۰

حمل و نقل بین المللی به امارات

تجارت با سودآورترین همسایه ایران، دبی، از طریق خدمات دیبا هوا دریا
دبی به‌عنوان قطب تجارت بین‌المللی شناخته شده است که در همسایگی ایران قرار دارد. همین نزدیکی و وجود مرز‌های مشترک، باعث شده است تا دیبا به‌عنوان نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی دیبا هوا دریا خدمات گسترده‌ای در زمینه ارسال بار از دبی به ایران و برعکس از طریق حمل هوایی،‌ زمینی و دریایی انجام دهید. 

unitedarabemirates

ارسال بار از دبی به ایران با خدمات حمل و نقل دیبا

روش‌های مختلفی برای حمل و نقل بین الملل به/از دبی وجود دارد. در نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی دیبا هوا دریا روش‌های حمل آبی، هوایی و زمینی برای ارسال بار از دبی به ایران به مشتریان عرضه می‌شود. کلیه این خدمات با‌توجه‌به نیاز افراد و ماهیت کالای آن‌ها پیشنهاد خواهد شد. 

تجارت پرسود انواع محمولات با دبی از طریق خطوط ترانزیتی دیبا

دبی به‌عنوان مرکز تجاری بین‌المللی، انواع محصولات متنوع را در اختیار تاجران قرار می‌دهد. از این محمولات پرسود برای تجارت با دبی می‌توان به سوخت‌های فسیلی، سیمان، فراورده‌های نفتی و گازی، میوه و خشکبار، فلز، روی، سرب، آهن و مس، انواع سنگ ساختمانی و سایر محمولات صنایع دیگر اشاره کرد. کلیه این محصولات را می‌توان از طریق حمل و نقل دریایی بین المللی، هوایی، زمینی، ریلی و حتی ترکیبی، صادر یا وارد کرد. 

پرسودترین محصولات برای تجارت با دبی

دبی به‌طور‌کلی سازنده کالای به‌خصوصی نیست؛ ولی با ایجاد زیرساخت‌ها توانسته تا برند‌های مطرح دنیا را در زمینه‌های مختلف جذب کند. با فعالیت گسترده این برند‌ها در این کشور، دبی به قطب واردات و صادرات تبدیل شده است. بسیاری از تجار ایرانی نیز از این فرصت برای کسب سود و درآمد بیشتر بهره‌ می‌برند. از بین محصولات پرسود برای تجارت با دبی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • وسایل الکترونیکی
  • پوشاک
  • وسایل برقی
  • قطعات یدکی خودرو

واردات و صادرات هر یک از کالاها، باید براساس قوانین کشور مبدا و مقصد انجام شود. با‌توجه‌به قوانین گمرکی می‌توان هر یک از روش‌های حمل کالا، مانند حمل و نقل بین المللی ترکیبی ، هوایی و دریایی را از دبی به ایران انجام داد. 

بررسی انواع روش‌های حمل کالا از دبی به ایران

هر یک از روش‌های موجود برای حمل بار از دبی به ایران مزایا و معایب مشخصی دارد. با‌توجه‌به مفاد قرارداد و محدودیت زمانی برای ارسال کالا می‌توان روش مناسب را انتخاب کرد. این روش‌ها به شرح زیر است:

  • حمل دریایی از دبی: حمل بار از دبی با کانتینر از طریق کشتی از روش‌های متداول است که هزینه کمتری نسبت به سایر روش‌ها دارد. 
  • حمل زمینی: به‌دلیل نبود مرز زمینی مشترک با دبی، امکان استفاده از روش حمل زمینی به‌طورمستقیم نیست. به‌همین دلیل از روش حمل زمینی به‌صورت ترکیبی استفاده می‌شود. 
  • حمل هوایی: سریع‌ترین روش حمل کالا از دبی به ایران و برعکس، حمل هوایی است. این روش برای فریت بار بهترین انتخاب خواهد بود. 
  • حمل و نقل ترکیبی: حمل و نقل ترکیبی، شامل استفاده از همه روش‌های ممکن برای ارسال بار به مقصد است. برای مثال، ارسال بار به دبی از تهران را می‌توان به‌کمک ترکیبی از روش‌های زمینی تا بندرعباس و دریایی تا دبی انجام داد. 

هر یک از این روش‌ها در هزینه ارسال کالا از دبی به ایران و برعکس تاثیر دارد. پیشنهاد می‌شود برای برآورد دقیق هزینه‌ها با دیبا تماس بگیرید. 

استعلام هزینه ارسال کالا از دبی به ایران

در نمایندگی کشتیرانی و خدمات بار هوایی دیبا هوا دریا امکان استعلام دقیق هزینه ارسال انواع محمولات به دبی و برعکس آن وجود دارد. کارشناسان دیبا با‌توجه‌به قوانین گمرکی کشور مقصد و مبدا، ابعاد و حجم بار، روش حمل‌و‌نقل و ماهیت کالا هزینه‌های ارسال بار مشتریان را محسابه می‌کنند. در‌نهایت قیمت نهایی به‌طور کاملا رقابتی به متقاضیان ارائه خواهد شد. 

سوالات متداول

حمل و نقل کالا از دبی به ایران با چه روش هایی انجام می شود؟

دو روش کارگو و فریت با حمل و نقل دریایی و هوایی، متداول ترین راه های ارسال بار به/از دبی هستند که هر یک قوانین خاص خودش را دارد.

ترخیص کالا از دبی به ایران چه قوانینی دارد؟

ترخیص کالا از دبی به ایران نیز مشابه با قوانین واردات از سایر کشور ها است. برای این کار ابتدا باید با آگاهی کامل از محتوای بار، اظهارنامه گمرکی پر کنید. سپس با توجه به نحوه قیمت گذاری کالاهای وارداتی، هزینه ترخیص گمرکی باید پرداخت شود. پس از تکمیل پرونده و بازرسی مامورین گمرکی، ترخیص کالا تکمیل خواهد شد.

حمل دریایی از دبی با چه کشتی هایی انجام می شود؟

حمل بار از دبی به ایران به دلیل زیرساخت های قوی بنادر دبی توسط انواع کشتی های باری قابل انجام است. از جمله این کشتی ها می توان به کشتی های فله بر، کانتینری و کشتی های دام بر، یخچال دار، OBO و سایر موارد اشاره کرد.